Online Abonnementen

Vanaf 2018 kunt u ook uw abonnement online bestellen!
Via onderstaande link wordt u verwezen naar onze webshop waar u uw abonnement voor 2018 kunt kopen of heractiveren. Vooralsnog is het alleen mogelijk om een volwassene en/of jeugdabonnement te bestellen of te her-activeren. De gezinsabonnementen zullen ook gaan komen maar dit is nu helaas nog niet mogelijk.

NAAR DE WEBSHOP!

Hoe werkt het?
De werking van de webshop is gemakkelijk, u selecteert het gewenste abonnement door deze in de winkelwagen te zetten. Bij het afrekenen maakt u een account aan, de accountgegevens krijgt u nog niet per mail dus deze dient u zelf te bewaren. Indien u in een later stadium het wachtwoord vergeten bent kan deze uiteraard opgevraagd worden via dezelfde webshop.

Als u het account heeft aangemaakt en heeft betaald via iDEAL dan krijgt u een vier cijferige code die u aan de kassa bij het zwembad door kunt geven. Daar ligt uw abonnement klaar of word per direct klaar gemaakt. Deze code is na activatie niet meer te gebruiken, u kunt in het klantenpaneel in de webshop uw bestelling terug zien.

Zodra de voorverkoop is gestopt zullen er op deze webshop abonnementen en dag tickets tegen reguliere prijzen worden aangeboden. Voor de dag tickets krijgt u ook een vier cijferige code waarmee u, na aanmelding bij de kassa, naar binnen kunt.

NAAR DE WEBSHOP!